III Girona Talent i el repte de superar-nos

Premis III Girona Talent

S’ha acabat la posada en escena del Girona Talent al Palau de Congressos de Girona i la satisfacció de tenir 500 assistents entre els dos dies. En només 8 hores. I com aquell qui no vol la cosa de la nostra empresa La Factoria, el nostre projecte del Girona Talent ha arribat en un moment que Girona està de moda: el Girona pot pujar demà a Primera Divisió de Futbol, els germans Roca han tornat a ser escollits el millor restaurant del Món (totalment merescut), l’Spar Citylift Uni Girona ha guanyat la lliga femenina per primera vegada i a partir de la tardor al Barri Vell es rodarà Jocs de Trons. Què més es pot demanar!

Precisament, a aquests items, hem volgut afegir el repte del Girona Talent. Amb ponències, diàlegs, dansa, música, ìntura i gastronomia… i dos premis com els que han rebut Kim Faura i David Martín (quina sort que siguin gironins). Ganes de compartir idees, tendències, coneixement i gaudir-les en aquests temps de societat connectada, hibridada i que són clau per fer marca ciutat. Per això, Girona és un referent també en voler avançar-se als temps, arriscar i posicionar un concepte que li permet dur ponents de referència mundial i compartir-los en la distància curta i amb els valors de casa.

Gràcies a tots els qui ens heu ajudat a fer-ho possible i ja tenim ganes i idees per tornar-hi ben aviat per superar-nos! #AmuntGirona

Música | Stole the show # Kigo feat Parson James

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?