Una nissaga única i referent mundial

celebracio-girona-dels-germans-roca-1433251563310 els-germans-roca-seu-restaurant-celebren-premi-1433251563289

Semblava que amb Ferran Adrià i elBulli s’acabaria el somni de la cuina catalana. Però no. Va sortir ràpid el Celler de Can Roca amb la força de tres germans i un estil propi gràcies al tarannà dels pares, els fundadors del negoci. Discrets, units, treballant en silenci, complementat-se, innovant, aprenent, tenir cura del tracte personal… I des d’anit, ha tornat a sortir el “nou” Celler, amb el retorn al número 1 mundial. Quan ningú s’ho esperava, la família Roca, cuinant el resultat a foc lent, s’ha superat i torna ser el gran referent mundial. Moltes gràcies! Gràcies per convidar-nos a somiar, motivar-nos, estimular-nos i agrair-vos que podem tenir aquest luxe de cuina catalana com mirall a tot el Planeta, És una gran satisfacció! I no entenc els detractors, que hi són -com en tot-, o que el cansa aquesta cuina elitista, però mentre això passa -i passava amb elBulli- ells estan fent història. I amb majúscula i brodada d’or. La mateixa que va fer i farà el geni Adrià. O va fer Dalí.

Quan t’apropes al Celler i al Roca entens la seva dimensió. El seu tarannà, el seu estil, la seva manera de ser. I comprens el que simbolitzen. Es per això que la satisfacció encara és més gran. I no ho oblidem mai… Quants restaurants té el món? Doncs, Taialà, un barri humil de Girona pot presumir de tenir el millor del món una altra vegada. Moltes felicitats familia Roca per l’èxit i per fer-nos brillar, però també per la vostra manera de ser.

Música | Thousand eyes # Manuvah to Land

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?