El record dels mil milions de Facebook

Ho acaba d’aconseguir Facebook: mil milions d’usuaris connectats en un sol dia. L’àgora digital del segle XXI, de només onze anys i malgrat els alts i baixos -cada vegada més comercial-, s’ha convertit en la plataforma pública més universal. El gran canal de comunicació i informació. És la constatació que els humans cada vegada estem més connectats -persones marca i empreses marca- i les noves generacions líquides ja són addictes a aquests tipus de xarxes socials. Com Twitter, Instagram, Pinterest, Tumblr… però Facebook és el gran referent indiscutible. El rei, agradi més o menys.

Tal com va escriure el seu creador, Mark Zuckerberg, en el seu perfil a Facebook “1 de cada 7 persones al planeta van utilitzar Facebook per connectar-se amb els amics i la família”. Una evidència més de les noves dimensions en les que entrarà aquesta Revolució Digital. I m’agrada l’esperit d’aquestes grans corporacions, sempre volent superar-se i adaptar-se a les noves necessitats de la societat gobal, connectada, líquida, híbrida i geocalitzada.

Música | Hasta la raíz # Natalia Lafourcade

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?