Adéu a l’essència d’Instagram

Instagram trenca l’essència dels seus orígens en anunciar que posa fi a les imatges quadrades dels perfils per passar a fotos en vertical i panoràmiques, a més dels vídeos, que també podran ser panoràmics (la notícia). Un canvi a l’ADN conceptual de la xarxa social de moda però al mateix temps un reclam necessari degut a les preferències dels usuaris: es calcula que el 20% retocaven els formats de les imatges que penjaven. L’era digital comporta aquests canvis de mentalitats, ràpids i provocats pels mateixos usuaris. Si els “clients” d’aquesta app de fotografia optaven per retocar les imatges en el format vertical i panoràmic en força casos és lògic que Instagram s’hagi adaptat al canvi.  És quan saber llegir el moment importa i t’obliga a saber adaptar-te a les preferències en massa dels usuaris. Tal com han anat fent Twitter i Facebook per adaptar-te als costums dels usuaris i no morir d’èxit.

Música | Days Like This # Van Morrison

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?