Admirant Avinyó

Avinyó et fa sentir encerclat per la història i el teatre d’una manera elegant. El patrimoni cultural de la ciutat és únic i per això té reconeixement mundial i aquest encant especial per al visitant. Categoria francesa per posar en valor una ciutat que respira teatre, amb l’afegit que aquest fet diferencial comporta. Agradable, peatonal, gastronòmica (no podem oblidar que som a la Provença), ideal per a una escapada de cap de setmana i un tret important com a cloenda: un bon referent per al turista per com sap posar en valor el seu llegat. Una ciutat d’aquestes proporcions que ha de servir de model per a d’altres que vulguin informar i tractar al visitant com es mereix, amb el valor d’apostar per la informació i comunicació digital. Mèrit lloable.

Música | Simply falling # Iyeoka

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?