L’empremta de Juli Soler

Gastroeconomy_JuliSoler6

Ens ha deixat un dels grans de la nostra cuina i que, precisament, no era un cuiner professional. Adéu Juli Soler i gràcies pel teu llegat com a ànima del Bulli al costat d’un geni únic com Ferran Adrià. Mereixes ser recordat com un dels artífexs de l’èxit mundial del que s’ha assolit com a territori; no només per la marca elBulli i Ferran Adrià sinó pel mestratge com a professional i que va saber prestigiar una professió.

Ara el Bulli està en fase de transformació, futurista i rupturista, i la nostra cuina és el gran referent mundial, sobretot, gràcies també als germans Roca i la resta de cuiners del país. Tenim una gran nissaga, jove i preparada. Però fa 30 anys no va ser tan fàcil. Ni tan productiu. És per això que els pioners mereixen un reconeixement i que se’ls valori per haver marcat el camí. Tal com vas fer tu i tots els qui t’hem conegut hem sabut apreciar i els professionals, valorar. Deixes un llegat i un buit que el temps recordarà i les noves generacions recordaran quan recordin l’esclat de la nostra cuina. Així és que bon viatge Juli i molta sort!

Música | Sympathy for the Devil # Rolling Stones (Els Stones, com en ell l’apassionaven)

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?