Firahub, idees per innovar

Gent per tot arreu, rètols, llums, bosses, tríptics, sorolls, globus, multitut de productes d’aliments, d’oci, de serveis…. Captivador i estressant alhora, fins que la corrent humana ens condueix cap a un nou espai idoni que convida al relax, a aprendre, a gaudir, a deixar que la nostra ment respiri i es torni a carregar, una àrea innovadora per a petits i grans.

Estem parlant del Firahub,  l’aire fresc de la Fira de Mostres 2015 (ideat per La Fira i La Factoria), on els petits cada migdia han esdevingut protagonistes de diferents tallers, disfrutant, experimentant, ampliant coneixements al costat de profesionals de renom com Rafel Vives, que amb la seva paciència i el seu bon humor ens han demostrat que l’aprenentatge pot ser molt divertit.

De cares al vespre, l’encant dels artistas emergents tocant en directe, amb la sort de tenir-los ben a prop, amb les seves melodies, les lletres, la seva simpatia… han esdevingut un festival per als cinc sentits, on cada dia, amb cada grup s’ha generat un moment únic i especial. Un còctel perfecte de tranquil·litat i emoció amb un ingredient estrella com el cafè, de Cafès Cornellà (via El Club del Barista). Tot plegat, un joc perfecte, on aquesta partida ja ha finalitzat, però que esperem amb ganes i il·lusió poder tornar a “jugar” l’any vinent.

Música | El planeta imaginari # Joan Masdéu

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?