No falla mai, el paisatge

Pitu_Roca_Enoturisme

La frase que va pronunciar un dels referents mundials del món del vi i que és de casa nostra: Josep ‘Pitu’ Roca. És una gran sort poder escoltar a casa nostra Pitu Roca i que et transmeti la seva passió pel vi; això va passar en el I Congrés Internacional d’Enoturisme. Pitu Roca, cada vegada més globalitzat, va tenir un detall que el va honorar: evocar el llegat formatiu de la mare en la nissaga Roca. Em va agradar com Pitu Roca també va lloar el valors de la pagesia i tot el que significa per, després, servir un bon vi en qualsevol taula d’un restaurant. Siguis el número 1 o no.

I la seva visió la complementar Lluís Tolosa, un referent del sector i professional amb una visió apassionada. Tolosa va posar en valor l’enoturisme, amb una ponència plena d’idees, i especialment es va deixar la millor per al final: el Wine Catalan House, amb seu al Palau Robert. Una nou repte 100% privat, un punt de referència mundial del vi, un “celler” al cor de Barcelona per posar en valor les nostres DO, cellers, empreses… i un punt turístic més de referència amb gran atractiu (per visitar i vendre productes).

No hi ha una substància nascuda de la combinació de la terra, el sol i l’home que tingui tanta història, que hagi esdevingut testimoni absolut de multitud de pactes, festes, actes…. Tant és així que quan aquest líquid acarona el paladar provoca una dansa amb una finalitat assegurada, el plaer. Magnífic per augmentar els sabors de la majoria dels aliments i fer-los més grans. Sen’ns presenta, vestit de blanc, or, rosat, morat… abraçat pels millors vidres i abrigat per petites obres d’art, com són les etiquetes i els taps de suro. Ara i sempre quina sort poder gaudir d’una de les joies més grans de la gastronomia i que a casa nostra té cada vegada més valor i prestigi.

Música | I’ll be missing you # Puff Daddy & Faith Evans Feat.

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?