40 anys de la TdP, 40 anys del mestre

És i serà un locutor de ràido únic per a la història de Catalunya. 40 anys de La Transmissió d’en Puyal (TdP) tenen un mèrit molt lloable i evidencien el tarannà d’un club i d’un poble durant un canvi segle, marcat per la fi de la dictadura i la instauració de la democràcia. Joaquim Maria Puyal ha estat un pioner de ràdio i de les retransmissions esportives (l’avalen més de 2.000 directes). Inspirador, orador i acadèmic de la llengua per marcar escola i deixar constància d’un llegat que serveix de referència per a futurs professionals. Els 40 anys de retransmissions són les vivències d’un club de futbol però també les emocions que han marcat un país a través de la veu del mestre de mestres.

Música | Shake Shale Go # England Skies

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?