El Pla de Tudela després del Club Med

PladeTudela

És impactant veure en directe aquesta imatge que et trasllada des del que ara és el Pla de Tudela a l’antic Club Med. La recuperació d’aquesta reserva natural és admirable i serveix per valorar l’atemptat contra el medi ambient que es va cometre als inicis d’aquesta teòrica ciutat de vacances. Imperdonable que es deixés construir d’aquesta manera en un entorn tan únic del Cap de Creus. Se’m fa difícil pensar que algú va permetre aquesta construcció i que, per fi, es decidís tancar-la i recuperar l’entor natural.

Després de la desgràcia ha quedat la memòria i, lamentablement, un gran error a la Costa Brava com tants altres. És una de manera de conscienciar-nos que cal preservar aquests indrets tan únics de manera integral i vigilar, sobretot, què està passat en altres llocs amb tant encant i història com Port-lligat. Qui l’ha vist i qui el veu. I com continuï així s’acabarà amb tota la bellesa natural.

Música | 99 Red Balloons # Sleeping at Last  

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?