La reinvenció de Pep Guardiola

Arriba el tercer gran repte per al Pep Guardiola entrenador. Avui ha estat presentat com una mena d’estrella de rock a Manchester, un club que es vol convertir en guanyador a la tan admirada Premier League. Després de l’era triomfadora al Barça i l’etapa meritòria al Bayern, arriba el repte anglès amb el City. Serà la reinvenció del tècnic català en la lliga més disputada del món i la més autèntica. Segurament, no serà tan fàcil com a Munic, però Guardiola afronta el seu gran repte i, sobretot, posa aprova la seva concepció futbolística a la competició que menys si adapta. Un gran contrast però només de pensar que el seu ADN és Cruyffista ja mereix tota la sort del món. De fet, com sempre. Ara és més un doble salt mortal malgrat sigui un club dirigit per milionaris. Passi el que passi, segurament, a l’horitzó queda el seu delit pel calcio i la bella Itàlia.

Música | Sunflower # The Weepies

PD: I el City estrena Twitter en català.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?