L’efecte Joc de Trons a Girona

Només cal fer una visita guiada per comprovar els efectes de Joc de Trons a Girona. El Barri Vell de la ciutat s’ha convertit en un gran aparador mediàtic gràcies  a aquesta gran sèrie, de les més exitoses del món. S’ha aconseguit un 17% més de turistes més enllà de la promoció tradicional de la ciutat i una obertura a escala global: nord-americans, russos, xinesos (ara està de moda a la Xina), turcs… Què més pot interessar si parlem d’inversió zero i es tracta de City Marketing mundial (176 països veuen la sèrie d’HBO). Per tant, és una gran sort el que ha tingut Girona amb l’elecció de la ciutat per a la setena temporada (apareix uns 30 minuts dels 500 en total). De ser escollida per només l’ambientació del teatre a la Plaça dels Jurats a rodar de les escenes més espectaculars que s’han vist fins ara a les escales de la catedral. I tot això, amb un tracte i una professional excel·lent envers la ciutat, els habitants i els extres (a base de talonari) més enllà del rodatge pur i dur.

Tenir l”oportunitat de fer la visita guiada de dues hores i mitja de durada amb Rosa Duran és una magnífica ocasió per comprovar, amb tablet inclosa, els efectes de GOT a Girona. I ja sabem el que això comporta: el tan desitjat turisme que volem més enllà de sol i platja i el que això signifca per a Girona i també per al país. Gaudim de l’espectacle que ens ha deixat i deixem-nos de localismes… que la llàstima és que segurament ja no tornarà (ni a base de talonari) perquè com diu Rosa Duran “han filmat el millor que tenim”.

Música | Spirits # The Strumbellas

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?