Cim al Puigmal

Bastiments
Pic de Bastiments

 

Qui m’havia de dir que pujar fins a dalt del Pic del Puigmal ja es convertiria en una mena de Rambla. Una costant d’escaladors i, fins i tot, ciclistes per gaudir de l’ascenció. I a més, el que és imparable ja és l’era mòbil per immortalitzar el moment a les xarxes socials. Imparable! Al mateix temps, un espectacle gaudir de la panoràmica i molt recomanable la seva ascensió des de Fontalba, amb el retorn fent l’anella circular per Núria. I una demostració més de quan ets a dalt que les curses de muntanya ja s’ha convertit en un gran negoci i que el senderisme o trekking està cada vegada més reservat per a competidors que es posen a prova durant hores. És una moda? El temps ho dirà.

Música | Tell Me If You Wanna Go Home # Keira Knightley 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?