Les versions de Ferran Adrià

FerranAdria

Ferran Adrià va oferir ahir a Girona una seva nova versió. El gran geni de la cuina ha “matat” la seva faceta com a cuiner per convertir-se en ideòleg de les idees innovadores de l’alta gastronomia amb elBulli Foundation. A l’Auditori, va tocar presentar el llibre “Mise en Place” que conté la seva experiència i visió per a la gestió dels restaurants. Un registre més del pare de la cuina moderna del segle XXI. És com el seu llegat per als futurs i actuals restauradors, que són un dels motors del Turisme i vitals per a l’aconomia del país. Són una mena de termòmetres de la nostra economia.

Ferran Adrià té ara moltes versions. Cada vegada queda més del top one de la cuina des d’elBulli a Cala Montjoi. Ara és el visionari, l’empresari, l’ideòleg que no para després d’abandonar fa poc més de cinc anys l’ofici de cuinar. És una nova etapa que m’agrada seguir, continuar aprenent d’ell i valorar que tenim a casa nostra un dels grans genis de la història de la cuina i innovador de referència mundial. Una vegada més Ferran, gràcies per apostar per Cala Montjoi, Girona, Barcelona, Catalunya… per posar-nos al mapa mundial del talent, les idees, la innovació i l’emprenedoria.

Música | Young Souls # Broken Back

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?