18 anys de les nostres vides amb Google


I sembla que era ahir! Google compleix avui 18 anys. És la majoria d’edat d’una gran revolució a l’era d’internet. És imprescindible entendre el concepte Google per entendre la Revolució Digital gràcies a Internet, els ordinadors, tablets i telèfons mòbils. I és que Google de néixer com un projecte universitari a convertir-se en el proncipal buscador d’Internet al món. Larry Page i Serguéi Brin van ser els qui van tenir la idea i els quin van ser pioners d’un projecte que d’entrada es va batejar com a BackRub, però que va a passar a denominar-se “Google”, en motiu el terme matemàtic “googol” que fa al nombre 10 elevat a la potència de 100.

I 18 anys després, les nostres vides han canviat amb Google i continuaran transformant-se amb aquest gran buscador de tot el que ens interessa i que ja no sabríen navegar a Internet sense ell.

Música | All we ever knew # The Head and the Heart

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?