Masia 360 explicada per Carles Folguera

Carles_Folguera_Masia_360

Va ser una satisfacció escoltar el relat de Carles Folguera sobre el nou projecte del Barça que té el nom de Masia 360. En un entorn amb l’encant de la Granja Can Feliu de Campllong, el repte de La Masia per adaptar-se als nous temps confirma les aspiracions d’un club per continuar sent un referent al món. El model és únic, admirat i envejat, però arriba el moment de fer un pas més, pensar, reinventar-se i adaptar-se a noves idees. I el concepte es transforma en temps globals de màxima competitivitat i quan el futbol d’èlit l’esport es troba que per destacar al màxim nivell necessita les grans fortunes de multimilionaris de l’Est o asiàtics.

En temps d’Abramóvich and company, el Barça aposta més encara per la formació i formar persones a través de l’esport. Un relat des de la base per gestionar el talent de  joves que estan encaminats a ser futurs jugadors del primer equip i, per tant, destinats a conviure amb la riquesa i la fama. Una combinació que no és fàcil i que s’ha de gestionar en l’era adolescent pensant més en l’estadística del fracàs. Perquè molts pocs arribaran a debutar amb el primer equip i només una èlit arribarà a consolidar-se al Camp Nou. Un somni de generacions que també és un mirall trencat, ja que la fama és de molt i molt pocs. Per tant, primer són les persones i després els futbolistes. I per això, aquest concepte integral de formació confirma un nou lideratge del Barça i el d’una Masia que vol continuar sent un referent mundial en la gestió (que no és gens fàcil).

Masia 360 és un concepte, una actitud que va més enllà dels resultats. És l’essència de l’educació i la formació d’esportistes i persones. M’agrada l’aposta i el que em genera confiança és que sigui Carles Folguera qui el lideri. Segur que arribaran els resultats i que si el referent és Andrés Iniesta i el llegat és a mans de Sergi Roberto (abans l’era Guardiona & co), la visió del què, qui, com i quan és espectacular. Masia 360 és innovació en estat pur. Que tinguis molts èxits Carles!

Música | Come on Eileen # Dexys Midnight Runners

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?