El tribut de Barcelona a Johan Cruyff

Homenatge a Johan Cruyff a l'Ajuntament de Barcelona

Emotiu l’acte de record de l’Ajuntament de Barcelona a la figura de Johan Cruyff. I un tribut solemne, merescut, en record de la llegenda que va engrandir el Barça a l’era moderna. Ell llegat actual és seu i per això tot record és d’elogiar. L’Ajuntament ha lliurat la Medalla d’Or pòstuma al mèrit esportiu a la família del geni holandès, que una vegada més ha estat a l’alçada amb el seu fill Jordi al capdavant.

Cruyff mereix aquest tipus de records i molt més. La història del Barcelona i de la ciutat rendirà tribut a la figura de Cruyff com mereix perquè genis com ell ho mereixen. I a Catalunya tampoc en tenim tants, així és que millor que els recordem i no oblidem el seu lideratge.

Una vegada més, gràcies Johan.

Música | Shake it Off # Us the Duo

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?