L’estadi Mindfulness

AndresMartinMontessori

El psicòleg Andrés Martín va ser un dels ponents destacats del II Seminari Internacional sobre Neurociència i Educació, organitzat pel Montessori-Palau. Va ser interessant escoltar la seva visió sobre un concepte que està de moda i encara ho estarà més: el Mindfulness. Em van agradar dues de les seves sentències relacionades amb aquest concepte, després de sintetitzar la màxima expressió: ser present en el cor a cada moment.

  • Mindfulness com a “valor de ser present amb el cor en l’aquí i ara, sense prejudicis, amb el fet de voler viure el present amb el màxim de sentits.
  • Mindfulness com a estadi de disfrutar dels bons moments de la vida amb la base d’observar, descriure, atenció plena, no jutjar i tenir el sentiment de ser un mateix.

I una reflexió exposada durant les dues jornades que ja no es pot oblidar i que ens podem mentalitzar, siguem o no educadors: En aquesta nova era d’acceleració de canvi, de coneixement global, l’actitud és i serà més important que el coneixement,

Música | Telling stories # Tracy Champman

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?