El Vívid prova la marxa

Ruta_Vivid_Capmany

El Vívid El festival del vi ha estrenat la primera edició de la Marxa Popular des de Capmany. Una primera experiència satisfactòria, tot i el mal temps que va deslluir la passejada. Va ser una caminada de 5 quilòmetres interessant entre la natura, les vinyes a l’entrada de la primavera i la sensació de valorar el que ha assolit la DO Empordà i comprovar el mèrti que ha aconseguit en tan poc temps, especialment a l’Alt Empordà.

La unió dels cellers dimensiona el territori Empordà, posa en valor el lideratge d’aquestes noves generacions i prestigia el seus vins a escala local i global. Són nous temps d’internacionalització i, per tant, nous consums i nous mercats. Ara són referents i gaudeixen de la feina ben feta. Producte local de qualitat que, per sort, també triomfa globalment. Aquest és el seu gran mèrit, més enllà del ressò local i la nova moda de l’enoturisme. Enhorabona DO Empordà!

Música | Cold ft. Future #  Maaron 5

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?