La fórmula Küppers

KuppersAPIGirona

L’expert en màrqueting i conferenciant Victor Kuppers va ser el ponent que va tancar la Jornada Anual del Col·legi API de Girona al Palau de Congressos. L’orador va ser divertit i irònic, com sempre, en aquesta mena d’actes. Tan fàcil que ho posa en el seu discurs i tan difícil que és després veure-ho a la realitat. Cert, Küppers fa riure perquè té la seva pròpia fórmula ben apresa de fa anys. És una estona divertida, recomanable. Aquest conferenciant de moda, defuig de les teories i aposta per aplicar el sentit comú als assistents que, si es vol, convida a reflexionar i a valorar-nos en el nostre interior. Aquesta proposta però, ja no és tan agradable si vol aplicar el mètode de Küppers: actitud i positivisme amb la fórmula v = (c + h) *a. El valor de la persona com a resultant de sumar coneixement, experiència i, especialment, actitud. Actitud.

Perquè sempre un pot millorar i superar-se més enllà del desig de feina, resultats i èxit. La base que proposa és clara i quan t’he l’explica et convida a observar el teu interior professional començant per la base. Això és el que, en el fons, proclama Küppers sense voler alliçonar ningú. És per això que aquesta mirada a un mateix ja no és tan habitual en el món dels negocis quan la tendència és fer servir la queixa, amb crisi o sense.

Música | Spirits # The Strumbellas

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?