I Luis Enrique deixarà el Barça…

Luis Enrique

Quan ningú s’ho esperava però en clau interna de club es veia a venir, Luis Enrique acaba d’anunciar per sopresa que a final de temporada deixarà el Barça. El tècnic asturià ha dit prou a la tercera temporada i dermostra el que suposa entrenar el millor equip del món en aquest segle XXI. Segurament, tres anys al club blaugrana són sis en un altre equip de primer nivell europeu. I a més, Luis Enrique s’ha trobat en l’era final d’aquest conjunt llegendari liderat per Leo Messi, quan emblemes com Busquets, Iniesta i Mascherano ja són a la seva recta final. Queda Piqué d’aquest equip irrepetible amb Puyol, Xavi i Valdés, com a grans referents.

Luis Enrique significa l’evolució més arriscada del llegat futbolístic de l’era Cruyff. Guardiola i Vilanova van ser els més fidels al seu mètode però ara ja és una nova versió, amb uns nous futbolistes i una Masia sòlida però sense valors per aportar al primer equip. S’acosten temps de canvi i gestió de l’era final del millor jugador de tots els temps i un Barça llegendari que es va apagant. Luis Enrique ha estat valent en aquest procés de transformació i se li ha d’agrair.

Música | Unstoppable # Lianne La Havas

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?