L’èxit de l’Uni Girona

FontajauCopadelaReina

L’Spar Citylift Girona no ha pogut guanyar la Copa de la Reina de Bàsquet a Fontajau. Semblava que apuest seria l’any, pero no va poder ser: la Copa se’n va amar a Salamanca, a les vitrines del gran favorit el Perfumerías Avenida. La derrota final pot semblar un fracàs però no és així: un èxit per a aquest esport i també per a Girona com a ciutat. L’Uni s’ha convertit en un dels grans referents del bàsquet espanyol i lluita per consagrar-se a la ciutat i que, sobretot, s’assoleixin más patrocinadora i vagin más de 1.000 persones al pavelló per als partits de lliga.

Diumenge, Fontajau estava gairebé ple i evocava l’època de l’Akasvayu abans de la desfeta final del bàsquet professional a Girona. Ara és l’Uni qui lluita amb dificultats perquè Girona estigui al mapa del bàsquet de primer nivell. Un gran mèrit, com també ho és ser amb garanties a les competicions europees com l’EuroCup Women i a la lliga espanyola. Enhorabona per intentar-ho amb esforç, orgull i ambició!

Música | If I were sorry # Frans

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?