La lluita de Catalunya ja és a ulls del món

Es pot dir ja que l’1 d’Octubre ha nascut la Catalunya del segle XXI. Perquè la vida són aquests moments els que ens donen sentit com a persones i país. Orgull, pàtria i valentia de la seva gent que ho va acabar pagant: Gairebé 800 ferits i el govern espanyol encara ha de parlar de repressió. Setge a la democràcia i el dret a la llibertat que, per sort, s’ha vist a ulls del món.

Ja n’hi ha prou de suportar una democràcia indecent, dictadura encoberta, persecució i unes lleis repressives. Ens han atacat amb violència contra milers de persones que només volíem expressar el nostre dret democràtic. Bestial! I sort que existeixen les xarxes socials a ulls d’Europa i mostren què ha passat a Catalunya contra la Brunete Mediática. Els més de 800 ferits són vitals perquè marquen l’inici del camí de la independència. Ara més que mai… sense por.

Sort que tenim la premsa internacional i les xarxes socials per explicar què ha passat a Catalunya a ulls del món. I avui 3 d’octubre, amb aturada general, aquest país petit tornarà a ser molt gran per la valentia de la seva gent!

#FreedomforCatalonia amb orgull, patria i valentia.

Música | Tossudament alçats # Lluís Llach

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?