Quin gran petit país està naixent!

Girona

El dimarts 3 d’octubre de 2017 ja és una data històrica a Catalunya. També per Girona i moltes ciutats catalanes. La manifestació al centre de la ciutat va ser un clam a favor de Catalunya, la llibertat i els drets humans. Una vaga massiva a causa de la repressió de l’1 d’octubre, amb més de 800 ciutadans ferits per agents de la policia espanyola. Veure el centre de Girona al migdia i a la tarda ple de gent, amb pancartes i senyeres, va ser emocionant: castellers, tractors… Una dosi de positivisme ara que vindran temps difícils si és que volem que el procés d’autodeterminació avanci. La independència té i tindrà un preu, elevat, seria ingenu no pensar-ho. De moment, però, tenim un full de ruta que està guiant aquest nou país que ja té ganes de néixer.

La Catalunya del segle XXI líquida, social i global comença a caminar per la força de la seva gent. Ara, a ulls del món, el procés d’independència és en un moment clau, de xoc, de tensions, pressions i suor freda. L’Espanya més repressiva i amb èssencia de la dictadura és el gran adversari, per tant, el xoc de trens està per arribar. Mentalitzem-nos i preparem-nos.

Música | Waves # Dean Levis

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?