La victòria de Quim Salvi a la UdG

Un record especial la celebració de la victoria de Quim Salvi com a rector de la Universitat de Girona amb tot l’equip, just després de saber-se els resultats. Després de mesos de feina, de treball intens amb l’equip (la unió era #NovaUdG), de posar en valor l’equip, les idees i la comunicació digital ha arribat la satisfacció pels resultats. Una trajectòria meritòria, histórica a la UdG i de vàlua.

Pocs hi confiaven en la victoria de l’exdirector de la Politècnica de la UdG però ho hem aconseguit. El gran mèrit ha estat crear un equip potent rere el lideratge de Salvi i mostrar les ganes de canvi, la convicció en una nova visió universitarài. Ara toca demostrar els objectius que tant hem treballat i demostrar que la UdG pot fer el canvi desjitjat i que #novaUdG està preparada per dur-lo a terme. No en tinc dubtes. Són la força del canvi que han generat. Moltes felicitats a tots per la confiança i les ganes de posar en valor en La Factoria. #NovaUdG: Sort, ànims, idees, valors, actitud… i èxits!

Música | This town # Kygo ft. Sasha Sloan

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?