Viatge a l’interior misteriós de Joan Ponç a Ceret

El Museu dArt Modern de Ceret mereix sovint una visita. I aquesta retrospectiva dedicada a Joan Ponç, titulada “Diabolo”, encara és un motiu més. Brillant. Elogiable. Igual quela feina de Pilar Parcerisas com a comissària per ordenar una trajectòria dedicada als misteris de la seva vida plasmats en quadres. Perquè l’artista barceloní ho transmet en la majoria d’obres. Com si se sentís una mena de geni incomprès de la seva època (un dels fundadors de Dau al Set). Però amb obres fascinants. Quadres que mereixen aquesta exposició “important”, aquesta distinció i que avalen la seva trajectòria.

El llegat artístic és fascinant, mentre que la vessant humana quedarà marcada pel misteri. De fet, la seva vida queda molt en segon terme; preval la fascinació per una exposició sorprenent, estranya, segurament, com la seva manera de ser. Segurament no és cap paradoxa.

Música | Adventure of a Lifetime

# Sarah Menescal

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?