Suerte Mister! Ànims i èxits Pablo Machín!

Trobada sorpresa amb l’encara entrenador del Girona FC, Pablo Machín, en un dels restaurants que més m’agraden de la Costa Brava: l’esBlanc de Blanes. És el dissabte 26 de maig i a les portes del seu adéu del Girona el mister sorià està relaxat, amb uns ulls brillants i acompanyat de la família, quan només s’està pendent de confirmar el seu adéu a Girona i el seu hola Sevilla FC. Durant la conversa se li escapa la marxa de Girona. I et genera un sentiment d’agraïment per la seva etapa al club gironí, uns anys d’història. Va arribar com a mil·leurista perquè era un desconegut -gran mèrit d’Oriol Alsina-, quan l’equip estava a les portes del descens a segona B, i el va aconseguir mantenir i que ràpidament pogués realitzar les temporades més històriques des de la seva fundació. Impensable. Com un somni veure per fi tenir el somni de la Primera Divisió després de molts anys de decadència a Montilivi, fins i tot, amb un estadi mig abadonat i amb un miler de socis, la majoria veterans.

Ara el Girona està tocant la seva glòria, com mai ho ha fet. El club està consolidat, en mans poderoses i que li permeten pensar en tocar Europa en el debut a Primera Divisió. I veure l’estadi gairebé ple cada quinze dies. Però en la vida, com en l’esport, sempre s’acaben els trajectes i arriben canvis. És l’adeú de Machín i ja treballa per a un gran repte que s’ha guanyat a pols: dirigir un dels millors clubs espanyols. L’espera el Sevilla FC i mereix tota la sort que ha tingut a Girona. No li serà fàcil a ell i al seu staff que s’emporta, però Machín és molt Machín. D’un gran repte amb el Girona a un repte gran amb el Sevilla, una gran experiència per demostrar la seva vàlua, encara que “futbol es futbol”, que va dir el mític Boskov.

Suerte mister porqué te la mereces! Ànims, sort i èxits Pablo!

Música | High and low # Empire of the sun

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?