Notre-Dame i les rates

Qui ho diria! Doncs sí! Una nit tranquil·la davant la bellesa de la Catedral de Notre-Dame, més d’una cinquantena de rates voltant per la plaça de Joan Pau II i  devorant l’interior de les papereres a un ritme frenètic. L’estatua dedicada a Carlemany i els seus alumnes n’és testimoni cada nit. Semblava una llegenda, però no. Sorprèn avui dia aquesta imatge de les rates sortides del sena que “espanten” als visitants en ple “cor” de París, a l’Île de la Cité. I penses… veus, la realitat supera la ficció davant d’un dels monuments més fotografiats de París i al mateix temps del món. Són els ratatouilles de la ciutat de la llum que sobreviuen de les deixalles del turisme de masses i que no surten a cap guia.

Així és que Quasimodo no només té la llegenda de les gàrgoles sinó que també la realitat de les rates.

Música | Lo mismo # Maître GIMS

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?