Admirant Raffaele Montepaone

“Fotografiar és posar el cap, l’ull i el cor en un mateix eix”, va dir una vegada un dels millors fotògrafs de la història com és Henri Cartier-Bresson. I aquesta és la sensació que tingut després de visitar l’exposició “Vida”. I alhora va ser molt interessant conèixer el fotògraf italià Raffaele Montepaone a Les Bernardes de Salt i la seva mostra a la Sala Bernardes Photo, dedicada a les dones centenàries de Calàbria. La bellesa de les imatges és en certa manera un homenatge a les vides viscudes, les d’unes dones que transmetren la vivència del pas dels anys en una de les regions més dures, pobres i humils d’Itàlia. La força transmesa en blanc i negre i en primers plans captivadors.

Música | Always # Gavin James

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?