“Face à face” Rodin i Mallol a Perpinyà

Una exposició, per ser un cara a cara inèdit, que mereix una visita al Museé d’Art Hyacinthe Rigaud de Perpinyà. I a més, coincideix amb el día de la inauguració. Un diàleg entre dos grans artistes i la comparativa entre dos referents mundials de l’escultura. Auguste Rodin és únic, universal, pioner, admirable… i per primera vegada s’enllaça amb Aristides Mallol. Vides paral·leles. Rodin i el seu estil tan personalista i peculiar contrasta amb la voluptuositat de Mallol, amb cossos plens, més pesats i sòlids.

Un museu cèntric, molt fàcil de recórrer i dividit en tres espais: el Perpinyà gòtic, barroc i modern. I un edifici amb un encant especial perquè està ben conservat. I amb quadres tan bells com els de Dufy i Picasso -producte de la seva estada a la ciutat el 1946 i 1953, respectivament- i el cèlebre autoretrat de Hyacinthe Rigaud, pintat el 1698.

Música | Gloria # The Lumineers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?