50 números de la revista Empresarial Girona

Gala 2019 AEEG. La revista Empresarial Girona compleix 50 edicions

Semblen pocs 50 números de la revista però són ja 12 anys i mig. És la memòria econòmica i empresarial de l’última dècada a la demarcació gironina d’una revista que ha complert les expectatives amb nota alta. I més superant crisis importants com l’econòmica d’inicis del 2012 a la del paper dels darrers anys. I té molt mèrit la continuïtat i la fidelitat a una idea que va tenir l’ànima de l’AEEG i el director de la revista, Ricard Carbonell, per a l’estrena a l’abril de 2007. I si repasseu els primers números a la pàgina web de l’associació www.aeeg.cat comprovareu la fidelitat de la revista al seu objectiu inicial: “Que no fos la revista de l’associació sinó dels associats, les empreses i els emprenedors.” Ricardo, dixit.

Converso amb el Ricard per aquests 50 números i, com sempre, em porta exemplars dels darrers números. Lògic que se’n senti orgullós i li agradi destacar el rol de la revista: “Volíem que fos útil, que tractés bé l’actualitat econòmica, però també que fos per guanyar diners [ho ha fet a gairebé tots els números] i a l’estil del que era i és la revista ’Emprendedores”. I aquí estem en aquestes pàgines un trimestre més per parlar d’un cas d’èxit i d’una aventura gironina que ha volgut mantenir els fons i les formes, l’estructura i els equilibris, la qualitat del paper, la novetats de les notícies, posar en valor les empreses i els emprenedors i empresaris, i l’atractiu dels articles. Gràcies, Ricardo. Per fer-ho possible, per la constància i per des d’aquesta finestra posar en valor l’economia, l’empresa, els seus protagonistes i el territori. Que no és fàcil. Per això, la conversa amb el Ricardo acaba amb la sensació que Empresarial Girona és un com si fos un fill per a ell que va creixent any rere any i la resposta era de preveure: “I tant que és un com un fill”.

Enhorabona a tots els qui ho han fet i ho fan possible i moltes felicitats per aquests 50 anys. Ara, a pels 100 números, a l’any 2031.

Música | All my dreaming # Emma Russack

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?