El sempre inspirador Alfons Cornella

Alfons Cornella La Factoria FACTS Blog Eduard Batlle

Tenir la sort de dinar amb Alfons Cornella, envoltat d’una colla d’amics i empresaris, és rebre una dosi d’innovació en estat pur. Un dels referents del nostre país sempre és interessant d’escoltar en la distància curta i en un espai ideal: el reservat del Divinum. Més de tres hores per analitzar el moment actual gràcies a l’acte organitzat per La Factoria dins els FACTS. Alquímia d’idees amb els valors que tanta falta fan sempre com l’emprenedoria, el talent i la innovació, en aquest univers cada vegada més veloç, global i competitiu. La necessitat d’entendre els canvis constants en aquest cicle econòmic condemnat al canvi constant i l’aprenentatge vital. L’esperit de la trobada: repetir amb la mateixa filosofia i tornar a convidar Alfons Cornella en un futur immediat.

Música | Need a little time # Ian Janco

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?