Un sentiment: VII Nit Solidària Cala del Pi 2019

Per segon any, ha estat una satisfacció col·laborar amb l’Hotel Cala del Pi de Platja d’Aro, del grup Sallés Hotels, amb la celebració de la VII Nit Solidària per recaptar fons a benefici del projecte d’investigació de la leucèmia infantil, que lidera el doctor Raúl Torres, i que també té el seu port de l’AECC. Aconseguir la pilota signada per Marc Gasol, recent campió del món i de l’NBA, la samarreta signada per la plantilla de l’Unigirona -i entregada pel seu president Cayetano Pérez- i la samarreta d’Stuani signada per tots els jugadors del Girona FC. És agradable col·laborar amb aquest projecte que lidera Sallés Hotels i impulsa el director de l’Hotel, Javier Colocho.

Si l’any passat van ser 40.000€, aquesta vegada han estat 45.000. Una motivació més perquè es pugui superar en el 2020 i un any més, a disposició de l’Hotel i del seu director per afrontar el repte de la millora amb el suport d’entitats, clubs, empreses i persones implicades en la causa.

Música | Celebration # Playing For Change

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?