L’autònom de l’any és Didac Lee

Didac Lee Mazinger Z Blog Eduard Batlle

Va i resulta que ens trobem al seu despatx de Galdana Ventures, a Diagonal 640,  el dia que Pimec el nomena l’Autònom de l’Any en la Nit dels Autònoms de Pimec Pimec premia Dídac Lee per la seva heroïcitat com a autònom. Moltes felicitats Didac! Un premi totalment merescut i que posa en valor la teva trajectòria: del inicis a Figueres (al restaurant xinès dels seus pares), a l’estada a Girona (primer al Carrer Eiximenis i després a Santa Eugènia) i fins a la consolidació a Barcelona, amb empreses i el càrrec directiu al Barça com a responsable del Área Digital del Club. El trobo més relaxat que de costum, distès -cosa que agraeixo i en diria optimització del temps- mentre anem parlant de temes personals per després passar als professionals. Suposo que ja està en un altre estadi. És envitable parlar del Restaurant, la família, els negocis, el Barça i els reptes de futur que ens esperen.

Al final com no, els acomiadem amb un testimoni que sovint ens ha generat converses divertides: Mazinger Z. En això estem d’acord sempre, en ser forts per continuar avançant. Sort i èxits Didac!

Música | Galway girl # Ed Sheeran

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?