Benvinguts a l’era digital i ara dins un nou ordre

Una conferència premonitòria la de Bill Gates en aquest TED de 2015 amb el títol “La propera epidèmia? No estem lestos”. I está clar: la nostra societat esta preparada per un incendi i un aiguat, tal com vam demostrar amb el pas del Glòria, però no estàvem preparats per un COVID-19 d’aquestes dimensions, però el problema és que no teníem cap protocol al respecte. Això s’ha pagat car i amb desordre per fer front a l’arribada del Coronavirus. Aquest virus provinent d’un mercat xinès -la teoria- suposarà un abans i un després en la nostra societat. Ja res serà el mateix i ens haurem d’acostumar a les prevencions similars a les d’un incendi o un aiguat.

I a més, el COVID-19 posa a prova el canvi de paradigma laboral. Estàvem connectats i erem digitals, d’acord, però la transformació serà brutal. Forçada i obligada gairebé a tots nivells. És un non ordre. Les empreses, grans i petites, pateixen aquesta nova dimensió que tot just comença. Caldrà adaptar-se molt ràpid a ser telemàtics i eficients. Teletreball i noves formes de col·laborar, hibridar-se i entender com complir amb els nous reptes. Idees, talent, connectivitat i operativitat. Ara comença una nova partida en aquesta de Revolució Digital.

Música | Hold me # The Teskey Brothers

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?