De Tradeinn a Techinn amb mentalitat de start-up

David_Martin_Tradeinn_Blog_Eduard_Batlle

Sempre penso que a la demarcació de Girona tenim una gran sort de tenir un empresari com David Martín. I també que Celrà té una gran fortuna de tenir a la seva població una empresa amb tant futur com Tradeinn. Un cas d’èxit a gran escala catalana i espanyola. Només un exemple: És l’empresa de l’Estat que més factura a Google a l’any. Doncs bé, Tradeinn ja factura més de 180 milions anuals i quan vaig conèixer el David fa uns 10 anys, gràcies a Dídac Lee, “només” eren uns 14. Quina bestiesa de canvi! Quin èxit! I el gran mèrit és del David Martín, sens dubte.

I ara s’ampliarà la seu degut a la progressió; seria un gran èxit arribar aquest 2020 als 200 milions de facturació. I ara, mentre s’intenta aquest repte, neix un altre projecte amb la mateixa filosofia: Techinn, la botiga d’informàtica i electrònica online. M’ho va dir el mateix David, de manera confidencial, a la tardor. Segur que no fallarà. Té la idea, el projecte i el procés en ment. I té un gran model com a referent.

Me n’alegro pel David, per Tradeinn, Techinn i Celrà. És un model envejable i que, per sort, encara es troba a casa nostra. Aquestes empeses i seus “volen” als temps actuals i, de moment, com sempre diu el David “estic encantat de ser a Celrà Valley”. Moltes felicitats David! Estic segur que continues amb la filosofia que et vas proposar quan Tradeinn es va començar a fer gran: tenim sempre la mentalitat de start-up.

Música | Back to black # Amy Winehouse

PD: El post niel després de la conferència de David Martín que vais gestionar per al grup de dones TNG del Baix Empordà.

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?