Tornarem a valorar la força d’una abraçada

Abraçada Coronavirus Blog Eduard Batlle
Reuters.

Tornarem a valorar la força d’una abraçada i el valor d’un petó. Penso durant aquests dies de confinament que la situació tan anormal es farà llarga i pesada. Una crua realitat. Són les conseqüències del COVID-19 i els efectes psicològics que genera. Crec que encara no som conscients del que això suposa: mentre els caps i hospitals estan desbordats al servei d’urgències, la ciutat semblava recuperar la normalitat avui dilluns. Com si fos un dia més. Per tant, on és la responsabilitat individual davant d’una magnitud col·lectiva com aquesta?

I la tenim les primeres causes del coronavirus. La primera, són les víctimes, que van augmentant i és difícil donar la xifra exacta. Fa més d’un mes que algunes persones ja havien mort per aquesta causa. La segona, un sistema sanitari al límit i que arrisca cada dia com escut humà per la manca de protecció professional de nivell: peucs, bata, guants i mascareta. La tercera és l’econòmica, amb un allau d’ERTO per intentar frenar la caiguda al buit de l’empresa. I les mesures que han d’arribar per l’impacte econòmic han de ser urgents. No és fàcil per al governs, però és hora de tenir mentalitat americana. I per últim, la quarta serà la social. Una crisi d’aquesta magnitud, la més important a Europa després de la Segona Guerra Mundial, deixarà moltes ferides.

Per tot això, tornarem a valorar la química d’una abraçada i la màgia d’un petó.

Música |Hey Rose # The National

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?