Haurem de ser valents per tornar a reaprendre

Reaprendre amb el Coronavirus Blog Eduard Batlle

Que tot aquest drama per la pandèmia del COVID-19 serveixi per ressorgir com a societat i, sobretot, que el sistema educatiu aprofiti l’oportunitat per apostar més per les habilitats i menys per la rigidesa. Una suma de petits grans canvis per recomençar un nou aprenentatge a les escoles i els instituts. Valentia per recomençar i aprofitar l’ocasió per repensar: Som a la nova societat digital, líquida i global. Hi ha models trencadors que són un èxit i el procés de canvi ha de ser avançar en aquesta direcció: moltes menys classes, més tallers per temàtiques, potenciar els projectes per equips, menys llibres i més hibridacions amb la societat, les empreses i les entitats socials.

Ara estem de baixada, ja comencen a ser dies de confinament i la moral cada dia va a menys quan el pitjor vindrà en les properes setmanes. Però siguem positius. Superació. Intentem buscar la llum al final del túnel: La lliçó de compromís dels professionals de la medicina és exemplar i motivadora. Enorme i emotiu el que estan demostrant sense un pla de govern clar, gairebé sense recursos elementals i siguent els escuts humans. Un servei de 24 hores a urgències ha de ser per plorar. Ràbia i impotència.

Música | Driving Hours # Axel Flóvent

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?