Essència mallorquina i florentina a Hotel Casa Cacao

Dinar dins el concepte brunch a l’Hotel Casa Cacao al cor de Girona, el nou repte empresarial de la família Roca. Una experiència gratificant i que està a l’alçada del marca i el prestigi dels tres germans gironins. Essència mallorquina i florentina a la terrassa, que segur que està combinada amb els valors tradicionals dels Roca: atenció, esforç, innovació i dedicació. Pel que fa el brunch, un combinat d’elegància, textures i productes de qualitat i proximitat, quan ara més que mai toca donar valor al territori. Admirable superació i un exemple més de superació i més en el temps que ens ha tocat viure a casa del pas de la pandèmia de la COVID-19.

I just abans del brunch, trobada casual amb l’ànima i el líder de la família: Joan Roca. Més prim de l’habitual i quan és moment de valorar el present, més esperançat del que m’esperava, tot i el “sotrac” que ha patit el sector de la restauració i, especialment, l’alta cuina. Són uns 140 treballadors i això ja és una empresa, amb el significat que això suposa en temps de molt patiment. Roca va a l’arrel de la seva manera de fer i apel·la a la visió de sempre i estic segur que la família sabrà superar-se perquè va en el seu ADN. El seu mèrit és aquest, que a més forma part del seu tarannà. I amb humilitat. 

I un agraïment per la rebuda i l’atenció de l’amfitriona Anna Payet. Born to run!

Música |Bonito # Jarabe de Palo 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?