La nova realitat reclama nous conceptes

Mooma Sidreria Blog Eduard Batlle

Els nous temps, a causa del pas de la COVID-19, reclamen nous models de negoci. I després del confinament i del patiment del sector serveis, és una molt bona oportunitat per a apostes de negoci com la Sidreria Mooma, a Fontclara. Són nous espais a l’Empordà que han aconseguit mantenir-se tot i els efectes del Coronavirus i la davallada dels turistes estrangers. çI té mèrit. Al cor de l’Empordanet existeixen negocis que funcionen i que s’adapten a la proclama dels nous temps, amb els nous consumidors. El Mooma, com Mas Sorrer, com Can Casadellà, com La Davesa de Tor, com Doskiwis Brewing, entre altres.

No han estat dies fàcils per la societat i les empreses aquestes darrers mesos i veuere aquests dies com el sector de la restauració té nous models de negoci, amb el referent dels germans Roca adaptats amb èxit a Mas Marroc, és una satisfacció. Sovint costa veure el got mig ple i en aquests moments encara més, però tenim l’esperança del positivisme que a l’Empordanet passen coses bones. Gaudim-les.

Música | Nothing but a miracle # Diane Birch

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?