La Selva com a referent

AlterVego La Selva Xarcuteria Vegetariana

Article per a la Revista Empresarial Girona.

És d’agrair tenir al nostre territori empreses com La Selva, a Campllong. En aquest moments de tantes dificultats per la pandèmia, una empresa de referència en el sector presenta una doble novetat estimulant: la nova xarcuteria vegetariana amb la marca Altervego i la futura expansió amb l’adquisició d’uns terrenys de 18.000 metres quadrats, a Cassà de la Selva. Estimulant innovació, transformació i un exemple d’adaptació al canvi. Necessitem aquests bons impactes com a territori i com a esperança col·lectiva. M’agrada aquest ADN que tenen les empreses sòlides, amb tradició, exportadores i que a banda de donar prestigi a la demarcació, generen ocupació i això és vital per a la nostra economia. Felicitats a La Selva, a la direcció i a la família Albertí, que a mitjan desembre van patir la pèrdua de la Montserrat Oriol i Sobrepera (ACS), la pubilla de Can Batlle de Cantallops, on va néixer l’any 1923.

És difícil trobar notícies positives des del març passat, quan va començar la infecció a casa nostra pel Coronavirus. I empreses del territori que s’expandeixen, obtenen bons resultats econòmics i generen ocupació és un gran estímul. I una manera d’agrair el seu èxit perquè tots en sortim beneficiats per guanyar en optimisme i pensar que a final d’any -tal com va aventurar amb antelació Bill Gates-, i gràcies a vacuna -la que sigui mentre funcioni-, tornarem a la nova realitat.

Després, ja gairebé al 2022, res serà igual, serà diferent. I ens haurà canviat a tots. El repte: haver-ne après, saber-nos adaptar al canvi i deixar els molts errors enrere. Transformar-se per bé, ja no tindrem excuses.

Música| Noia de vidre # Els Pets

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?