Jordi, sempre ens quedarà San Gimignano… i Wikiloc!

San Giminiano Jordi Lopez Ramot Wikiloc Eduard Batlle

Coincidència inesperada diumenge amb Jordi López Ramot en sortir de l’Espresso Mafia, un dels millors locals de cafè de Girona i referent per als ciclistes (també pels turistes però ara no poden venir). En Jordi feia un break durant una sortida en bici amb BTT abans del retorn a casa. Com és habitual, discret i humil en relació al seu projecte, que ja és un referent al món com és Wikiloc, que sempre he admirat i que m’agrada veure com molta del meu entorn n’és un fan.

Ell va tenir la idea i la visió i l’ha aconseguit fer una realitat. Segur que en els inicis, quan ens vam conéixer, no s’imaginava aquest gran èxit. Malgrat les grans dificultats, que les ha tingut, ho ha fet realitat a base de constància, esforç i un gran salt que li va permetre el reconeixement de prestigi que li v atorgar el National Geographic, a l’any 2009.  I més recentment, una data espectacular: més de 7 milions de persones comparteixen rutes a Wikiloc.

Reitero: me n’alegro molt del seu èxit. I que aquesta idea inicial, romàntica i avançada als seus temps sempre em traslladi a la romàntica i admirada població italiana de San Gimignano, a la Toscana. Allà va ser on va tenir la idea de donar sentit al seu repte: recordar una ruta que s’hagués fet corrent o en bicicleta. I ara, Wikiloc ja és una altra cosa: té 20 milions de rutes.

Enhorabona Jordi! Moltes felicitats! i Quin mèrit té haver donat forma a la teva idea i fer-ho des del Parc de la UdG. Sempre ens quedarà San Giminiano.

Música | L’essenziale # Marco Mengoni

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?