És una sort que Jan Frodeno triï Girona

La Comuna Jan Frodeno Girona Blog Eduard Batlle Rispau

És una gran sort per a la ciutat de Girona que un triatleta de prestigi internacional com és l’alemany Jan Frodeno hagi triat la nostra ciutat per instal·lar el seu negoci innovador, que ha anomenat La Comuna · Boutique Residence, Café & Corner Store, al Barri Vell, a tocar del Pou Rodó i entrant a Galligants. Una evidència més de la importància que té Girona pel seu enclavament per ser una referència per a esportistes d’èlit, especialment els ciclistes. Frodeno i la seva dona (l’australiana Emma Snowsill), que fa anys que van triar Girona per entrenar, són un matrimoni d’atletes estrangers que han seleccionat la ciutat per crear negoci i quedar-se a viure. Com passa amb establiments similars a l’estil de La Fàbrica i Espresso Mafia (el canadenc Christian Meier va ser el pioner), el Federal Café (Rory Sutherland), Hors Categorie i ara La Comuna. Tots ells, al centre, dins el marc del Barri Vell.

Té mèrit l’aposta de Frodeno pels temps que ens troben: deu mesos de pandèmia i sense un futur clar malgrat volem que sigui esperançador a curt termini. Però segur que La Comuna funcionarà perquè té un target clar i que, quan per sort se superi la Covid-19, serà un referent per a esportistes estrangers. Concepte de modernitat, de punt de trobada per a apassionats de l’esport, i referent també per a equips professionals que vulguin fer una estada d’entrenament a Girona. M’agraden aquestes apostes al Barri Vell de la ciutat i trobo molt interessants que ajudin a fer més cosmopolita a Girona. Per tant, gràcies Jan! Vielen Dank Frodeno!

Música | Bed of roses # Bon Jovi

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?