Joan Laporta torna victoriós al Barça

Laporta, eufòric, durant la roda de premsa com a guanyador de les eleccions al Barça.
Laporta, eufòric, durant la roda de premsa com a guanyador de les eleccions al Barça.

L’encert de la pancarta electoral de Joan Laporta a Madrid ja va ser un presagi del que seria aquesta campanya electoral al FC Barcelona. I al final, el resultat ha estat l’esperat. El candidat no ha fallat i repeteix la victòria de fa 18 anys (2003).

Arriba un Laporta diferent al Barça. De fet, la campanya es pot dir que la tenia guanyada, o sigui, que només la podia perdre. Per això, s’ha dosificat, tant ell com el seu equip. Ho ha tingut fàcil Lluís Carrasco, el seu cap de campanya, en aquestes eleccions ja que els dos rivals finals, Víctor Font i Toni Freixa, eren dos aspirants. El primer, després de tant temps preparant-se, no ha assolit l’objectiu d’arribar a plantar cara a Laporta -per cert, molt fluixa la seva campanya- i el segon, era massa outsider i prefabricat per la Cadena Cope.

I tant el soci com el millor jugador de la història com és Leo Messi l’han legitimat per tenir crèdit per afrontar el “nou” Barça a la segona dècada del segle XXI. L’enfant terrible torna més madur i envoltat d’una guàrdia molt més pretoriana, o sigui de confiança, que en el 2003.

I ara Laporta té el gran repte de què el soci i aficionat del Barça s’oblidi el més ràpid possible del mandat decadent del Bartomeu.

I el que més m’agrada del Jan: l’esperit del Johan per planificar el club i que ho faci amb la filosofia del geni holandès.

Música | Boa sorte # Vanessa da Mata & Ben Harper

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?