“No és només el nostre mitjà de vida…

… És la nostra manera de viure”. Aquest és l’eslògan del nou anunci d’Estrella Damm dins el concepte Mediterràniament. Quin anunci més oportú! Moltes felicitats als creatius (director creatiuOriol Villar). Bellesa amb significat. Ara tovaca!

Ha estat un any inhumà per a tots nosaltres, de març a març, i ha estat un any cruel per a la restauració. El sector s’ha sacrificat pel col·lectiu, per tots nosaltres, i no ha estat fàcil sobreviure. Un any de sacrificis constants i sense full de ruta, amb l’obligació d’anar-se adaptant als canvis progressivament, reinventar-se o bé tancar.

És molt fàcil escriure, parlar i donar idees però quan veus els protagonistes de referència patir, ja és una altra cosa. La gravetat. Per tant, moltes gràcies pel sacrifici, molta força i ànims per continuar, i una vegada més, com demostra l’anunci d’Estrella gràcies per inspirar-nos, delectar-nos i ser un exemple de com podem ser referents al món pel poder innovador, creatiu i basat en el talent. I, especialment, units i posant en valor la nostra essència: el Mediterrani que tant ens uneix. Admirable!

Música | Whenever God Shines His Light # Van Morrison

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?