Ada Parellada, tal com imaginava

Ada Parellada Restaurant Semproniana Barcelona Post Blog Eduard Batlle
La cuinera Ada Parellada, per la Diada, al seu Restaurant Semproniana de Barcelona.

Visita al Restaurant Semproniana, d’Ada Parellada, per la Diada de Catalunya. Va ser una molt bona experiència i, tal com imaginava, l’Ada va estar a l’alçada com amfitriona en el moment de les postres, quan el restaurant va quedar pràctiament desert, després de tenir un ple absolut. Atenta i vital, com sovint demostra, vam valorar amb satisfacció el seu bon moment en la fase ja de post Coronavirus.

L’Ada va ser posar humor a la pandèmia a través de les xarxes socials i era d’agrair. No van ser mesos fàcils per a ningú però malgrat les dificultats la cuinera vallesana va voler posar tocs d’humor per intentar passar de la millor manera el tancament i alhora el gran sacrifici de la restauració.

La cuina és dels sectors més afectats pel confinament a causa del Coronavirus i afrontar les reestriccions, quan la ciutadana continuava saltant-se les mesures -sobretot, els més joves-, devia de ser de molt mal pair. És per això que cuiners i cuineres com l’Ada tenen molt mèrit per haver continuat posant en valor la seva cuina i afrontar el mal moment amb un somriure i amb la vocació de continuar demostrant que la cuina és un dels elements més creatius de Catalunya. L’Ada va actuar amb la mentalitat de “a mal temps, bona cara”.

Gràcies Ada per la rebuda i l’esperit vital de compartir la passió per la cuina i l’esperança de posar un somriure als mals moments d’aquesta històrica pandèmia que hem patit.

Música | Best of me # Alicia Keys

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?