L’encanteri del Japó vist per Xavier Moret

Xavier Moret Històries del Japó
Xavier Moret durant la presentació del llibre a Les Bernardes de Salt.

Em fascina sempre escoltar Xavier Moret parlar de viatges. Des del seu primer llibre “Amèrica, amèrica”, que va ser quan ens vam conèixer, l’he anat seguint. Interessant sempre el que explica de les seves experiències com autor de llibres de viatges i obliga a aprendre apunts per si algun dia tens la sort de resseguir les seves passes.

És un dels grans periodistes experts en viatges i m’agrada que no es deixi “seduir” per la part més comercial del turisme. S’explica amb sentit i amb bona oratòria. Estructura bé les idees i ho transmet de manera planera gràcies a un esforç de sintesí: quan s’explica un viatge un sempre córrer el risc de fer-se pesat.

El viatge al Japó recull l’encanteri del país nipó i el d’un estat que mereix “moltes visites per descobrir-lo”. Perquè ens recorda que hi ha molts “Japons” dins del Japó i per això hi té previst tornar-hi, encara que la pandèmia ho dificulta a curt termini. D’aquí el títol del llibre d’Edicions 62 “Històries del Japó” perquè “no hi havia una expressió única sinó moltes per plasmar el viatge.

Prenem nota del mestre, que aviat ens portarà a Mallorca. Ben a prop per culpa dels efectes de la COVID-19. Un risc parlar d’una illa tan propera però que segur que Xavier Moret ens ho descriurà d’una manera que volguem comprar el seu nou llibre.

sica | Easy on me # Adele

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?