Marca Girona La Factoria Frit Ravich 2024

Marca Girona a la seu de Frit Ravich

Va ser una satisfacció planificar i organitzar des de La Factoria la idea de #MarcaGirona a la seu d’una empresa de referència com Frit Ravich, amb seu a Maçanet de la Selva, just en l’any que compleix el seu 60è aniversari. Des d’aquí vull donar les gràcies a la família Viader per l’acolliment i la complicitat, amb grans professionals com la Cristina Rius. I també, a tot l’equip de La Factoria per fer-ho possible.

Vam organitzar dinou microponències de 7 minuts amb professionals fantàstics, brillants i amb un talent innat. Pluja d’idees sobre el concepte de què suposa la Marca Girona més enllà, per exemple, de l’èxit del Girona FC del moment i com està posicionada amb la visió local però també global. El turisme, el ciclisme, l’Empordà, la Costa Brava…

L’espai d’innovació de Frit Ravich convidava a valorar l’encant del territori, el seu patrimoni, les empreses i l’emprenedoria, la cultura, el mèrit del Tercer Sector i la força de la seva gent. Això és Girona!

Tornarem a la tardor amb el mateix ADN: posar en valor el territori i les seves persones. Idees, talent, innovació, valors i actitud.

El vídeo creat per la Marian Ruiz de Azúa a YouTube.

Música | It Runs Through Me # Tom Mish

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?