“Yes, we can”, primer gran canvi de l’era digital

M’ha fet gràcia veure una pancarta a la ciutat de Nuuk amb el Yes, we can en el refèndum d’autodeterminació de Groenlàndia (aquí, com a mínim, caldrà esperar el 2014). Un lema que ja ha traspassat fronteres més enllà dels Estats Units i que tot just és el començament del gran canvi que ens ve al damunt, basat en un altre principi social. Tal com ha demostrat Obama amb la seva victòria contra l’establishment dels EUA. Aquest nou esperit anirà arrelant i la prova és que la societat té cada vegada més ganes de fer-se’l seu. Hi ha massa exemples, ja no només polítics, per intuir que existeixen aquestes noves ànsies de les generacions més joves incorformistes i que no accepten aquest neolliberalisme sense escrúpuls, rebutgen el bel·licisme i el poder absolut. Són unes ganes de canvi i transformació a tots nivells que gairebé avancen amb la consolidació de les TIC en la nostra societat.

Aquest canvi social es crea i s’organitza a internet, una revolució que molts han volgut ignorar fins ara. Però la transformació ja és inevitable perquè aquest mitjà es comença a consolidar en l’aprenentatge dels nens, ja que algunes llars d’infants ja tenen pantalles adaptades Per això, ara ja es parla dels joves digitals, que seran els adults del futur, mentre nosaltres som adults que hem vist i afrontat tota aquesta gran transformació. I cadascú ho ha fet a la seva manera, sense pensar encara que, una vegada més, la Tercera Revolució Digital és aquí.

Música / Sweet About Me # Gabriella Cilmi

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?