Ens hauria de tocar la loteria del finançament

by Eduard Batlle Rispau on 22 Desembre 2008

Tenim molts números perquè ens toqui la loteria del finançament però sembla que no serà la grossa ni els primers premis. Montilla i Castells estan liderant la recta final de la negociació amb Zapatero per aconseguir el que mereix Catalunya però el resultat es donarà a conèixer després de molt temps de desgast i diners invertits. El PSC i el PSOE posen a prova la seva respectiva responsabilitat i encara que sigui el mateix partit, cadascú és lògic que vetlli pels seus interessos. Anys enrere amb Pujol, tot era diferent, per ser de CiU  i ser d’un partit diferent al que governava, però la reivindicació era la mateixa.

Però el president espanyol, tot i les debilitats que li pugui causar aquest desenllaç, no hauria d’oblidar gràcies a qui ha obtingut aquesta reelecció i qui dóna més a l’Estat i qui no rep en la mateixa proporció. Però cada vegada que el govern català va a Madrid per demanar el que li pertoca rep crítiques des del conjunt de les autonomies quan, en el fons, després tots volen la mateixa part del pastís. I és que els catalans sempre acabem morint a la riba de Madrid, tot i que la capital espanyola no tingui mar.

Música / I Wish I Was James Bond # Scouting For Girls

{ 1 comment… read it below or add one }

OLIVA Desembre 22, 2008 a les 17:20 pm

CAL SER REALISTES, EL GRANER DE VOTS DEL PSOE. ES ANDALUCIA, I ES AL SRO CHAVEZ, QUI MANTE AL IMPRESENTABLE ZP. AL PODER, ELL I LAS ” PEONADAS”.ELS SUBCIDIS ALS DISCAPACITATS,ELLS SI PAGAN, UNA S.S. QUE COBREIXS,TOT DE TOT…ETC ETC…NOSALTRES ES LIMITEM A PAGAR,I A VOTAR COM IMBECILS,,,,,,,,,,

Leave a Comment

Previous post:

Next post: